Skip to content

Alastaro kisat 28.5.

Legends-autoilla on mahdollisuus ajaa Alastarolla 28.5.2016 kaksi lähtöä. Ilmoittautuminen normaalisti kitin kautta.

National Touring Car Series Alastaro 2016]

 

Ahokkaalle avausvoitto Legends Trophyssä

ahokasbotnialaJo ennakkoon yhden ykköspokaalin Ruotsista pokkaamassa käynyt Johan Ahokas aloitti myös kotimaisen Legends-kauden voitolla. Vaasalainen karkasi Botniaringillä lopulta voittoon neljän sekunnin marginaalilla hallitsevaan mestariin Henri Tuomaalaan. Kolmanneksi ajoi Marko Kilpiä.

Lue lisää

Legendseille NEZ-sarja!

Viime vuonna alkanut Baltian Legends-sarja on muuttunut täksi kaudeksi FIA:n Pohjois-Euroopan alueen (NEZ) mestaruussarjaksi. Sarja alkaa ja päättyy Legends Trophyn yhteydessä Pärnussa ja Ahvenistolla. Keskimmäinen etappi on Bikerniekin radalla Riiassa viikko Pärnun kisan jälkeen. Sarjaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan NEZ-pisteitä keräävät kaikki kyseisiin lähtöihin osallistuneet kuljettajat.

Lue lisää

Ahokas ja Rantala lämmittelivät Ruotissa

APR Competition -tallin Johan Ahokas ja Antti Rantala kävivät viime viikonloppuna Ruotissa aloittamassa Legends-kautensa. Kauden 2014 Trophy-mestari Ahokas ja tulokaskuljettaja Rantala osallistuivat Mantorpin radalla ajettuun Vårracet-tapahtumaan. Kisa ei kuulunut Ruotsin Legends-sarjaan, joten viivalla oli niukasti autoja. Samaa ei voi sanoa tämän viikonlopun Kinnekullen kisoista, joihin on ilmoittautunut peräti 47 Legendsiä!

Lue lisää

Vahva miehitys kauden avaukseen

Legends Trophyyn 2016 ilmoittautui yli 40 kuljettajaa ja vaikka ihan kaikki eivät olekaan mukana kauden avauksessa Botniaringillä, on viikonloppuna radalla 37 autoa. Mielenkiintoista väriä kisoihin tuovat latvialaiset kuljettajat, joita vuoden ensimmäiseen kisaan on ilmoittautunut neljä.

Lue lisää

Arvoisa Legends väki!

Aivan mahtava on katsoa Botniaringille ilmoittautuneiden Legends-kilpailijoiden määrää! 38 autoa kauden 2016 avaavassa kilpailussa on huikea suoritus! Alkavasta kaudesta tulee aivan varmasti antoisa ja tapahtumarikas. Uusia kuljettajia on mukana paljon, toki myös monet vanhat ketut laittavat edelleen tosissaan kampoihin. On hienoa huomata kuinka sarjamme saa vuosi vuodelta kuskeja rajojemme ulkopuolelta! Oppia on tarjolla varmasti puolin ja toisin. Sarjaan tauolta palaavia kuljettajia on myös mukana.

Lue lisää