Skip to content

Tuomaala jälleen ykkönen

Virttaan kilpailuviikonloppua dominoinut Henri Tuomaala oli sunnuntainakin selvä ykkönen ja otti jo kauden kuudennen voittonsa. Tällä kertaa Henkan voitto tuli hieman tylsästi ikään kuin lahjana, kun Johan Ahokas ja Jesse Kari keskeyttivät kärkikolmikosta, eikä muiden vauhti riittänyt lähellekään voittajaa.

Lue lisää

Lauantain tulokset uusiksi

Alastaro Circuitin lauantain lähdön tulokset menivät vielä palkintojen jaon jälkeen uusiksi, kun Juha Jokiaholle ja Leevi Suonpäälle lisättiin 15 sekunnin aikasakko vilppilähdöstä. Rangaistukset tiputtivat Suonpään pois Semi-Pron palkinnoilta ja tiputti Jokiahon luokan kolmanneksi Niko Linnaman taakse.

Korjatut tulokset

Tuomaala venytti johtoaan

virttaaLegends Trophya johtava Henri Tuomaala venytti Virttaan lauantain kisassa johtoaan vakuuttavalla tavalla. Jo perjantain harjoituksia dominoinut Tuomaala ajoi aika-ajoissa omalle sekuntiluvulleen. Paalupaikka-aika 1.25,650 oli jopa 0,742 sekuntia kakkosruutuun ajaneen Johan Ahokkaan kierrosta nopeampi. Kisassa Tuomaala johti lähtövaloista ruutulipulle asti ja otti jo kauden viidennen voittonsa.

Lue lisää

Tuomaala perjantain nopein

Alastaron moottoriradalla ajettiin tänään perjantaina kuusi harjoitusvetoa. Henri Tuomaala oli nopein niistä neljässä ensimmäisessä, ja myös koko päivän nopein aika jäi hänen nimiinsä.

Lue lisää

Kausi lähenee loppua

BUG2OqVIIAAVF95Legends Trophyn kausi 2015 lähenee loppuaan, kun kauden toiseksi viimeistä kisaviikonloppua vietetään Alastaro Circuitilla 15.–16. elokuuta. Kun takana on yhdeksän lähtöä ja jäljellä vielä viisi, sarjaa johtaa Henri Tuomaala. Trophyn hopealle kahdesti putkeen ajaneen Tuomaalan pistesaldo on tähän mennessä vakuuttava; neljä voittoa ja huonoimpana tuloksena neljäs sija. Selvää ykköshaastajaa Henkalla ei tällä hetkellä ole, sillä voitot ovat jakautuneet muuten melko tasaisesti ja sarjakakkosena oleva Jesse Kari ei ole napannut täysiä pisteitä kertaakaan. Kautta on kuitenkin vielä jäljellä, ja loppusijoitukset ovat yleensä ratkenneet Legendseissä vasta viimeisessä lähdössä.

Lue lisää

Ahokkaan prässi ei tepsinyt Tuomaalaan

Henri Tuomaala ajoi Seinäjoen Vauhtiajojen sunnuntain kisan voittoon vaikeassa kelissä Johan Ahokkaan kovasta painostuksesta piittaamatta. Kärkikaksikon ero kahdentoista kierroksen jälkeen oli vain 0,2 sekuntia kolmanneksi tulleen Jesse Karin jäädessä voittajasta jo lähemmäs kolme sekuntia ja Marko Kilpiän vetämän pääjoukon jäädessä huomattavan marginaalin päähän. Viidenneksi ajanut Anssi Kumpula oli paras paikkakuntalainen ja seitsemänneksi sijoittunut Juha Nisula järjestävän seuran ykkönen.

Lue lisää