Skip to content

Legends Trophy näkyy HD-life kanavalla

Rata-SM ja HD life -kanava aloittivat yhteistyön jonka hedelmänä näkyvyys on taattu. HD life -kanava on katseltavissa täysin vapaasti ja näkyy jo yli 1,5 miljoonassa kotitaloudessa.

Lue lisää

Lehtola ykkönen Villa APR iceracessa

B-XwbjiIEAABM8iPekka Lehtola ajoi voittoon eilen järjestetyssä kaikkien aikojen ensimmäisessä Villa APR iceracessa ja sai vuodeksi haltuunsa komean kiertopalkinnon. Maineen, kunnian ja pokaalien lisäksi kisassa jaettiin runsaasti sponsoreiden lahjoittamia tavarapalkintoja. Kisat saatiin ajettua kunnialla läpi viidentoista kuljettajan voimin. Asvalttiradan päälle jäädytetyllä radalla oli riittävän paksulti ja jäätä ja se kesti suojasään pehmittämänäkin hienosti. Yleisökin löysi paikalle kiitettävästi, vaikka tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Tietoa Villa APR icerace -tapahtumasta

10941417_1590804087833564_7661195961029610043_nVilla APR icerace -tapahtuman ohjelmaan on tullut pieniä viime hetken muutoksia niin kuljettaja- kuin juontajarintamallakin. Aikaisemmista tiedoista poiketen tapahtumaa ei juonna Kati Vasell, vaan kokenut Legends -kuski ja mikin varressa aiemminkin heilunut Mikko Korpela. Kuljettajapuolella Joni Nelimarkan ja Jarkko Luhtalan sijaan nähdään radalla Legends-ensikertalaiset Jarno Pöytälaakso ja Tuomas Sepänmäki.

Lue lisää

Tuomaala viides Winter Heat -sarjan loppupisteissä

Viime viikonloppuna muiden ajaessa jäärataa Jalasjärvellä, urakoi Henri Tuomaala kolme viimeistä Winter Heat -sarjan kisaa Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. Pisteissä Tuomaala ylsi tasoihin virginialaisen Brandon Gdovicin kanssa. Tulossarjat olivat niin tasaiset, että eron amerikkalaisen eduksi ratkaisi vasta pisteistä pudotettu huonoin tulos, joka oli Gdovicilla yhdeksäs ja Tuomaalalla kymmenes.

Lue lisää

Kokouskutsu

Legends Cars Finland Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Jurvassa 21.2.2015 heti jääratakilpailun päätyttyä Johanin mökillä, radan välittömässä läheisyydessä.

Asialistalla:

  • sääntömääräiset asiat
  • 2015 kilpailut
  • tiimikilpailu
  • sääntöpäivitykset
  • AKK asioita

Kaikki paikalle!

Puheenjohtaja Mikko Korpela

Mäntykoski taas jääradan ykkönen

IMG_8574Viime talvena Ähtärin jääratakisat voittanut Tuomas Mäntykoski oli jälleen ykkönen SM-jääratakisojen yhteydessä ajetuissa Legends-lähdöissä. Tällä kertaa kisattiin Mäntykosken kotikulmilla Jalasjärven Hirvijärvellä. Legends-luokassa kuljettajia oli mukana kuusi. Lämpötilan puolesta kisapäivä oli mitä parhain, mutta valitettavasti viiltävä tuuli sai osan katsojista jäämään kotiin.

Lue lisää