Skip to content

Ennätykset uusiksi

cederbergAlastaron moottoriradalla murskattiin Legendsien kierrosennätys lauantain kummassakin lähdössä. Hienon ja kovavauhtisen kisapäivän kruunasi Nico Cederbergin ensimmäinen osakilpailuvoitto. Vaikka Legends Trophyn kisat ovat yleensä erittäin tasaisia ja kärkiryhmässä ajaa useita eri kuljettajia, ei täysin uusia voittajia saada usein.

Lue lisää

Vapaat harjoitukset käynnissä Alastaron mottoriradalla

Perjantai-aamu käynnistyi Alastaron moottoriradalla vapaiden harjoitusten merkeissä. Kello kymmeneltä Legendsit hyökkäsivät ensimmäisenä luokkana radalle ja 18 minuutin vedon nopein oli Pekka Seppänen ajalla 1.26,595. Ihan kaikki eivät olleet vielä aamusta hereillä – tai paikalla – sillä radalla kävi 31 ilmoittautuneesta vain 16.

Tänään Virttaalla ajetaan ainoastaan harjoituksia ja Legendseillä on jäljellä vielä neljä sessiota. Ne alkavat alustavan aikataulun mukaan n. kello 12, 14, 16 ja 18. Aikojen kehittymistä voi seurata reaaliajassa.

Tänä viikonloppuna vuorossa Virttaa

Legends Trophy jatkuu tänä viikonloppuna kolmen kisan verran Loimaan Virttaankankaalla ex-kunta Alastaron nimeä kantavalla moottoriradalla. Jos edellinen kisanäyttämö Ahvenisto oli erityisesti kuskien suosiossa, niin Alastaron moottoriradasta nauttivat katsojat. Kompaktille alueelle rakennettu 2,7 kilometrinen Varsinais-Suomen helmi näkyy Las Palmas -neulansilmää lukuun ottamatta käytännössä kokonaisuudessaan katsomosta.

Tänä vuonna katsojien viihtyvyyteen on panostettu tosissaan; mikäli perheen pienimpiä kyllästyttää Legends-lähtöjen välillä, löytyy alueelta pomppulinna. Matkaa Virtaalle on Turusta vajaa 70km, Porista 85km ja Tampereelta tasan sata. Ei siis muuta kuin navigaattoriin maaliksi Jarno Saarisen tie ja matkaan. Legendsit ajavat kaksi lähtöä lauantaina ja yhden sunnuntaina. Viikonlopun lippu maksaa 15 euroa ja yhden päivän lippu 10 euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät kisaan vanhempien seurassa ilmaiseksi.

Aikataulu ja lisätietoja FINRacen sivulta.

Ahveniston kisakooste Youtubessa!

Legends Trophyn netti-TV:stä vastaava 107median porukka teki jälleen hienoa työtä ja Ahveniston kisakooste on nyt katseltavissa Youtubessa. Viikonlopun kolme lähtöä on tällä kertaa tiivistetty tiukkaan 37 minuutin koostelähetykseen.

Nettitelkusta lötyy nyt myös muutama kuljettajaesittely. Lisää ekstroja julkaistaan aina kisaviikonloppujen välillä, joten viimeisimmät videot kannattaa käydä tsekkaamassa Legends Cars Finlandin Youtube-kanavalta youtube.com/LegendsTrophy vaikka päivittäin.

Vielä ehdit Pärnun kisoihin

Oliko tarkoituksenasi kilpailla Pärnussa 28.–29.6., mutta ikävästi ukonjuhlan aikana päättynyt ilmoittautuminen lipsahti sivu suun? Ei hätää! Vielä ehdit mukaan Pärnun kisaan, johon voi jälki-ilmoittautua vielä paikan päällä perjantaina samaan hintaan (300€). Pärnussa kisat ovat aina olleet hienoja tapahtumia, joissa on paljon yleisöä. Nykyisin ratakin on viimeisen päälle hienossa kunnossa, joten näitä skaboja ei missään nimessä kannata missata.

ps. ”auto24ring” sijaitsee tarkalleen ottaen naapurikunta Audrussa, eikä Pärnussa, mutta matka kaupungin yöelämään ja hiekkarannoille on samaa luokkaa kuin Ahvenistolta Hämeenlinnan keskustaan.

Legends esillä Lappeenrannan Unlimited Racing -tapahtumassa

Legends Trophylle tarjoutui mahdollisuus esitellä kalustoaan Lappeenrannan lentokentällä 27.–29.6. järjestettävässä Unlimited Racing -tapahtumassa, jonka ohjelma koostuu mm. kilpa-auto- ja lentonäytöksistä sekä konserteista. Paikalle tarvittaisiin vielä muutamaan Legends-kuskia autoineen. Toivoisimme muutaman kuskin vievän autojaan tapahtumaan ilmaiseksi. Järjestäjät hoitavat siellä majoituksenkin tarvittaessa.

Lue lisää