Skip to content

Terveisiä hallitukselta

Tiedoksi menneen kauden 2015 kilpailijoille. Moottorit on nyt tarkastettu ja blommit saa poistaa.

HUOM! Irrotetut blommit on ehdottomasti palautettava maahantuojalle.

 

Ahokas ja Tuomaala tänään vauhdissa

Tuore Trophy-mestari Henri Tuomaala ja viime kauden ykkönen Johan Ahokas jatkavat kisakauttaan tänään, vaikka Legends Trophy päättyikin jo kaksi viikkoa sitten. Ahokas on mukana Ruotsin Legends-sarjan finaaleissa Sturupin radalla Skoonessa ja Tuomaala kisaa Honkajoella rallicrossin SM-kisoissa. Tuomaalan tuloksia Pesämäen radalta voi seurata täällä ja Sturupin ajanottoon pääset tästä.

Hautamäki ykkönen Jurvassa

Viikko sitten Jurvassa ajettujen Legends-kisojen ykkönen oli Pasi Hautamäki, joka oli ykkönen sekä aika-ajoissa että kahdessa kisalähdössä. Botniaringin syyskisat eivät kuuluneet Legends Trophy -sarjaan.

Lue lisää

”Kyläkisat” Botniaringillä

Botniaringillä ajetaan tämän viikon lauantaina (12.9.) sarjan ulkopuoliset ”kyläkisat”, joihin on toistaiseksi ilmoittautunut 10 Legends-kuljettajaa. Lisääkin mahtuisi mukaan ja jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä kisapaikalla. Kisoissa ajetaan yhden päivän aikana lämmittely, aika-ajo ja kaksi kahdeksan kierroksen lähtöä. Palkintoja päästään jakamaan aikataulun mukaan jo kello 15.45.

Lue lisää

Tuomaala varmisti Trophyn mestaruuden!

Kolmas kerta todellakin toden sanoo. Kahdesti putkeen hopealle Legends Trophyssa sijoittunut Henri Tuomaala varmisti mestaruuden itselleen, kun kaudesta on ajamatta vielä kaksi lähtöä. Tänään kolmanneksi Kemoralla sijoittunut Tuomaala voi halutessaan jättää vaikka huomisen kaksi kisaa ajamatta ja keskittyä mestaruuden juhlintaan.

Lauantain kisan voittoon ajoi Sami Erkkilä ja toiseksi sijoittui hallitseva mestari Johan Ahokas. Jesse Kari oli kisan neljäs ja viidenneksi ajoi omissa nimissään olleen rataennätyksen rikkonut Aleksi Halen. Kemoran kisaennätys on nyt 1.19,447. Kolmen vuoden takainen ennätys parani lähes kahdella sekunnin kymmenyksellä.

 

Tuomaala mestariksi vaikka varmistellen?

Vuoden 2015 Legends Trophysta on ajamatta vielä kolme lähtöä, mutta mestarin nimi alkaa olla jo varsin varma. Kahdesti putkeen hopealle ajaneella Henri Tuomaalalla on varmaa vaikka varmistella Kemoralla. Erittäin kovan ja tasaisen pistesarjan keränneellä Henkalla on tilillään kuusi voittoa ja huonoimpana tuloksena neljäs sija kauden ensimmäisestä lähdöstä. Kauden loppupisteistä tiputetaan kaksi huonointa tulosta, joten Tuomaalan sarja kärsii vaikka nollan – tai kaksi.

Lue lisää