Skip to content

2015 mestarille palkintomatka maailmanfinaaliin!

311798_10150393159739368_644679367_8243921_2079184481_nKauden 2015 Legends Trophyn mestari pääsee Yhdysvaltoihin mutkaradan maailmanfinaaleihin ajamaan. Suomalaisia Legends-kuskeja on maailmanfinaaleissa toki nähty aikaisemmin, mutta tällä kertaa mestarin osallistuminen ei ainakaan jää budjetista kiinni. Legendsien valmistaja U.S. Legend Cars International tarjoaa Trophy-voittajalle auton ja palvelut kisapaikalla ja kisamatkat kustantaa Legends Cars Finland.

Lue lisää

Katsastalle kaivataan apuvoimia

IMG_2595Legends Trophyn sarjakatsastaja Heikki Ojalalle kaivataan apua entisistä kuljettajista, mekaanikoista tai muuten Legendsin tekniikan tuntevista henkilöistä. Viime kaudella Ojalan apuna toiminut Pontus Fagerström ei pääse ainakaan kaikkiin kisoihin, joten katsastukseen kaivataan uutta miehistöä.

Katsastukseen on tulossa muutenkin uusia tuulia, sillä kesäksi Amerikasta saadaan käyttöön samat mitat ja työkalut, joita käytetään INEX:n kisoissa.

Kiinnostuneiden kannattaa soittaa suoraan Heikille numeroon 0400-439 356.

Legends Trophy näkyy HD-life kanavalla

Rata-SM ja HD life -kanava aloittivat yhteistyön jonka hedelmänä näkyvyys on taattu. HD life -kanava on katseltavissa täysin vapaasti ja näkyy jo yli 1,5 miljoonassa kotitaloudessa.

Lue lisää

Lehtola ykkönen Villa APR iceracessa

B-XwbjiIEAABM8iPekka Lehtola ajoi voittoon eilen järjestetyssä kaikkien aikojen ensimmäisessä Villa APR iceracessa ja sai vuodeksi haltuunsa komean kiertopalkinnon. Maineen, kunnian ja pokaalien lisäksi kisassa jaettiin runsaasti sponsoreiden lahjoittamia tavarapalkintoja. Kisat saatiin ajettua kunnialla läpi viidentoista kuljettajan voimin. Asvalttiradan päälle jäädytetyllä radalla oli riittävän paksulti ja jäätä ja se kesti suojasään pehmittämänäkin hienosti. Yleisökin löysi paikalle kiitettävästi, vaikka tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Tietoa Villa APR icerace -tapahtumasta

10941417_1590804087833564_7661195961029610043_nVilla APR icerace -tapahtuman ohjelmaan on tullut pieniä viime hetken muutoksia niin kuljettaja- kuin juontajarintamallakin. Aikaisemmista tiedoista poiketen tapahtumaa ei juonna Kati Vasell, vaan kokenut Legends -kuski ja mikin varressa aiemminkin heilunut Mikko Korpela. Kuljettajapuolella Joni Nelimarkan ja Jarkko Luhtalan sijaan nähdään radalla Legends-ensikertalaiset Jarno Pöytälaakso ja Tuomas Sepänmäki.

Lue lisää

Tuomaala viides Winter Heat -sarjan loppupisteissä

Viime viikonloppuna muiden ajaessa jäärataa Jalasjärvellä, urakoi Henri Tuomaala kolme viimeistä Winter Heat -sarjan kisaa Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. Pisteissä Tuomaala ylsi tasoihin virginialaisen Brandon Gdovicin kanssa. Tulossarjat olivat niin tasaiset, että eron amerikkalaisen eduksi ratkaisi vasta pisteistä pudotettu huonoin tulos, joka oli Gdovicilla yhdeksäs ja Tuomaalalla kymmenes.

Lue lisää