Skip to content

Sarjailmoittautuminen käynnissä

Legends Trophyn sarjailmoittautuminen on käynnissä AKK:n KITI-palvelussa. Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 31.3., eli reilun viikon kuluttua.

Lue lisää

Kauden 2014 kalenteri selvillä

Vuoden 2014 Legends Torphyn kalenteri on varmistunut. Legendsit ovat mukana Viron kisaa lukuun ottamatta kaikissa FINRace-osakilpailuissa. Tapahtumia on yhteensä viisi ja kisoja ajetaan 14. Seinäjoen Vauhtiajoja lukuun ottamatta joka viikonloppuna ajetaan kolme lähtöä. Seinäjoen katuradalla kisoja on kaksi.

Maailmanfinaali tänä viikonloppuna Las Vegasissa

Legendsien vuotuiset Maailmanfinaalit ajetaan tänä viikonloppuna Las Vegasissa Nevadassa. Suomen kunniaa paikanpäällä puolustaa tänä vuonna kolme kiven kovaa kilpailijaa. Pro-ryhmässä kisaan osallistuvat Henri Tuomaala ja Johan Ahokas ja Mastersissa Marko Kilpiä.

Lue lisää

Legends Partyt 2013 Kankaanpäässä 28.9.

Legendsien kauden päättäjäiset pidetään tänä vuonna Kankaanpäässä. Katso tästä lisätietoja.

Lue lisää

Kumpulasta mestari finaalitrillerissä

Huikeaa kilvanajoa ja näyttäviä tilanteita tarjonnut Legends Trophy 2013 sai arvoisensa päätöksen Virttaankankaalla, kun mestaruus ratkaistiin kauden viimeisen lähdön maalisuoralla. Trophyn mestariksi kruunattiin Ossi Kumpula vaivaisen pisteen turvin. Sen Ossille varmistivat vain sekunnin kymmenykset. Hienon finaaliviikonlopun ajanut Henri Tuomaala antoi tiukan vastuksen, mutta joutui tyytymään hopeaan. Trophyn pronssille ajoi Alastaro Circuitilla kahdesti voittanut Marko Kilpiä.

Lue lisää

Tuomaala aloitti loppukirin voitolla

Henri Tuomaala aloitti varsin tukevassa pistejohdossa Alastaron finaaleihin lähteneen Ossi Kumpulan takaa-ajon voittamalla ensimmäisen viikonlopun kolmesta lähdöstä. Terävimmän kärjen takana taistellut Kumpula oli maalissa seitsemäs. Legends Trophyn mestaruus ratkeaa huomenna sunnuntaina, kun Virttaankankaalla ajetaan kauden kaksi viimeistä kilpailua.

Lue lisää