Skip to content

Kokouskutsu

Syyskokous-, palkinto- ja pikkujouluilta Kankaanpäässä

Arvoisat Legends Cars Finlandin Ry:n jäsenet! Minulla on suuri ilo kutsua teidät kaikki taustajoukkoinenne yhdistyksemme syyskokoukseen sekä kuluneen kisakauden palkintoiltaan ja pikkujouluun! Syyskokous alkaa 15.11.2014 kello 13:00 Rautatienkatu 12 Kankaanpäässä. Paikka on osalle tuttu jo viime vuodesta.

Luvassa on päivän mittaan leikkimielistä kisailua ykkösmekaanikon tittelistä sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa. Hyvää ruokaa on tietenkin tarjolla tuttuun tapaan! Palkintojen kimppuun pääsemme illan hämärtyessä. Sauna on kuumana pikkutunneille ja saattaapa livemusaakin taas joku orkesteri soitella :)

Majoituspaikkoja allekirjoittaneella on vielä noin 15 hengelle ja paikalla on mahdollista leiriytyä myös omalla kalustolla.

Tervetuloa viettämään yhdistettyä syyskokous-, palkinto- ja pikkujouluiltaa Kankaanpäähän!

Ilmoitathan saapumisestasi 8.11. mennessä numeroon 0503637210 (Mikko), jotta tiedämme varautua ajoissa.

 

Mikko Korpela
Legends Cars Finland Ry
puheenjohtaja

Koeajomahdollisuus Botniaringillä 26.9.

Legends-autojen maahantuoja APR Competition järjestää perjantaina 26.9. koeajopäivän niille, jotka haluavat päästä kokeilemaan Suomen suosituinta rata-ajoluokkaa, Legendsiä. Koeajoauto on Ford ’34 Sedan ja testipäivä järjestetään Botniaringillä, joka sijaitsee Jurvassa Kauhajoentien varressa. Samalla pääset kokeilemaan miltä tuntuu ajaa Pohjoismaiden uusimmalla moottoriradalla.

Lue lisää

Vorobjev korkkasi Sotšin F1-radan

Legends Trophyssa tällä kaudella täyden sarjan ajanut Viktor Vorobjev osallistui viime viikonloppuna Venäjän Legends-sarjan osakilpailuun Sotšin uudella F1-radalla. Pietarilainen voitti Oympia-maisemissa lauantain osakilpailun ylivoimaisesti ja oli sunnuntain tapahtumarikkaan lähdön kuudes. Yksinomaan F1-kisojen ehdoilla suunnitellun radan soveltuvuudesta muuhun kilvanajoon voi olla montaa mieltä, mutta puitteet ovat eittämättä viimeisen päälle hienot.

Lue lisää

Vielä on kesää jäljellä

WP_20140824_002Kotimainen ratakausi päättyi tänä vuonna ennätysaikaisin, mutta kesä ei siihen suinkaan päättynyt. Osa Legends Trophyn kuljettajista matkasi Latvian pääkaupunkiin, jossa ajettiin tänä viikonloppuna Bikerniekin radalla Riga Summer Race, eli Riian kesäkisa. Legends-lähdöissä oli mukana vain kuusi kuljettajaa, mutta tiukat ja näyttävät kisat tekivät paikallisiin suuren vaikutuksen ja kiinnostus luokkaa kohtaan on Baltiassa kovaa.

Lue lisää

Halen voitti kisan ja Ahokas mestaruuden!

Legends Trophyn mestaruus ratkaistiin tänäkin vuonna vasta kauden viimeisessä lähdössä. Ennen sunnuntain kisaa tilanne oli, että Henri Tuomaalan olisi pitänyt olla maalissa voittajana tai toisena säilyttääkseen mestaruusmahdollisuutensa. Henkka oli kuitenkin viikonlopun kolmannessa kisassa viides ja pisteitä keräävistä kuljettajista kolmas. Tämä tarkoitti, että yhdeksänneksi ajanut Johan Ahokas nappasi mestaruuden nimiinsä ja Tuomaalan oli tyytyminen hopeaan.

Huikeasta mestaruusmittelöstä huolimatta viikonlopun todellinen tähti oli Aleksi Halen, joka rohmusi kaikki kolme suurinta maljaa. Kyseessä olivat ”pyttyhain” uran kolme ensimmäistä voittoa. Halenin loppukiri nosti hänet sarjan pronssille.

Lue lisää