Skip to content

Onneksi olkoon Legends kuljettajat!

Sarjaan ilmoittautui määräaikaan mennessä ennätykselliset 41 kilpailijaa! Huikea suoritus! Perjantaina 13.5.2016 juomme Botniaringillä kakkukahvit tämän kunniaksi! :D

Suunnitelmissa oli talven aikana ajaa Ahvenistolla vain lauantaina, mutta tämä ei ole mitenkään mahdollista kireästä aikataulusta johtuen, joten lauantaille suunnitellut kauden päätösbileet jää väliin. LCF:lle on tulossa myyntiin myös T-paitoja, huppareita ja muita tuotteita, aikataulu tähän on vielä auki. Selvityksessä myös mahdollinen yhteinen Legends-vakuutus, joka olisi kaikille edullinen vaihtoehto.

Tässä muutamia tärkeitä juttuja kaudesta 2016:

Lue lisää

Kaksi viikkoa aikaa ilmoittautua!

Jos aiot ajaa Legends Trophya tänä kesänä, kannattaa toimia heti. Rata-SM-sarjan ilmoittautuminen menee KITI:ssä kiinni maaliskuun lopussa.

Tänä vuonna on erityisen kannattavaa ilmoittautua sarjaan ajoissa, sillä kukin luokka saa jäseniä sarjatyöryhmään yhden jokaista kymmentä ilmoittautunutta kohti. Sarjatyöryhmä puolestaan päättää miten ja mihin sarjan rahat käytetään. Jos Trophyyn ilmoittautuneita on 31.3. enemmän kuin 20, maksaa Legends Cars Finland ry AKK:n sarjailmoittautumismaksun. Eli nyt nimiä listaan!

Lue myös pj:n terveiset aiheesta!

Puheenjohtajan tervehdys!

Kevättä on jo rinnoissa ja kausi 2016 painaa päälle. Sarjaan ilmoittautuminen on jo avattu KITISSÄ, se jos mikä on varma kevään merkki. Talleissa on varmasti kuhinaa kun autoja laitetaan taistelukuntoon.

Lue lisää

Yliaho voittoon Villa APR Iceracessa

Toista kertaa järjestetty Villa APR Icerace keräsi jäädytetylle Botniaringille 12 Legends-kuljettajaa. Kotimaisen edustuksen lisäksi paikalle saatiin vahvistusta Belgiasta, kun Claude Watteyne  saapui Jurvaan ottamaan ensikosketuksensa jäärataan ja piikkipyöriin. Eräajona ajetun kisan voittoon ylsi vähän yllättäenkin Markku Yliaho, kun ennakkosuosikit sortuivat virheisiin.

Lue lisää

Kutsu

Tervetuloa Legends Cars Finland Ry:n vuosikokoukseen, Jurva Botniaring 13.2.2016 (Ice-Race)

Kokous pidetään testiradan kahvilassa Ice-Race kilpailun palkintojenjaon jälkeen.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokous asiat:

Puheenjohtajan valinta
Sihteeri
Hallitus
Talous
Muut asiat

Kaikki paikalle!

Mikko Korpela
LCF puheenjohtaja

Villa APR icerace

905741_1694023110844994_1923998698582998474_oVilla APR icerace on Legendsien ainutlaatuinen jääratakilpailu, joka järjestetään toista vuotta peräkkäin Botniaringin moottoriradalla 13.2.2016 klo 12–16. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 25 Legends-autoa ja ilmoittautuminen on avoinna KITI:ssä 7.2. asti. Kilpailu ajetaan viime vuoden tapaan viiden auton erissä, joskin eriä on luvassa tänä vuonna aiempaa enemmän. Menestyneimmille kilpailijoille luvassa ”perinteisesti” runsaat palkinnot. Kilpailun jälkeen LCF:n kokous PRT Testirata Oy:n koulutusrakennuksessa.

Lue lisää